Hytte på Norefjell

  • 5900000.00 NOK
  • Published date: 13/11/2015
    • 3536, Krødsherad, Buskerud, Norway
QR CODE


Fasiliteter


Balkong/Terrasse, Utvidelsesmuligheter, Sentralt, Barnevennlig, Innlagt strøm, Peis/Ildsted, Garasje/P-plass, Turterreng, Moderne, Hage, Offentlig vann/kloakk, Bilvei frem, Utsikt, Innlagt vann
Standard


Denne hyttemodellen er en moderne oppstue, et svært vellykket design med solid og tidsriktig uttrykk.

Dette er en høystandard hytte med romslige rom og plassmontert innredning.
Skarsnuten 156 c som modellen heter, har store vindusflater som gir meget gode lysforhold, dette sammen med en god planløsning og godt valg av kvalitetsmateriell, gir en spesielt god atmosfære/stemming i hytta.


STOR og åpen stue-/kjøkkenløsning:
Når man kommer inn i hytta, får man et inntrykk av at hytta er større enn man skulle trodd fra utsiden. Hyttas plassering kombinert med store vindusflater og røstet himling, gir en svært god romfølelse.
Heltre eikegulv, panel på vegger og i himling. LED downlights i himling. Velfungerende peis er montert i enden av stuen, naturlig samlingspunkt. 
Stilren og tidløs kjøkkeninnredning med integrerte hvitevarer, og god benkplass. Til tross for at det i dag står en spisestue med plass til 12 på kjøkkenet, det er fortsatt svært god gulvplass igjen. Her kan man fint samle venner og kjente, evt. storfamilien, uten at det blir trangt.
Fra kjøkkenet er det egen utgang til platting/terrasse og hage med nydelig utsikt og Jacuzzi (som kan følge salget, forutsatt at dette avtales nærmere med eier).

Soveromsgangen har røstet himling, med LED downlights. Dette gir en meget spesiell og fin romfølelse på vei inn i soveromsavdelingen. Heltre eikegulv, panel på vegger og i himling.

Romslig og funksjonelt bad. Fliser på gulv og vegger. Panel i røstet himling. Fra badet er det egen utgang til platting/terrasse og hage. Varme i gulv, baderomsinnredning, vegghengt WC og dusj med innfellbare glassdører.


Youtube video

Share by email Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+

Legg igjen din kommentar (spam og støtende meldinger vil bli slettet)

QR CODE

Nyttig informasjon

  • Unngå svindel ved å handle lokalt eller benytt PayPal som betalingsmiddel
  • Aldri betal med Western Union, Moneygram eller andre anonyme betalingstjenester
  • Bruk sunn fornuft. Virker et tilbud for godt til å være sant så er det mest sannsynlig det.
  • Dette nettstedet er ikke involvert i noen transaksjoner. Vi håndterer ikke betalinger eller forsendelser.

Relaterte annonser